SharePoint Developer – Utrecht – MAX € 4850,- (Excl Auto, Pensioen, Bonus, 30 vakantie dagen)

Als SharePoint Developer ontwerp en realiseer je nieuwe functionaliteiten in SharePoint 2007 en 2010. Je krijgt te maken met de modernste technieken en tools in een setting die altijd in ontwikkeling is en altijd een helder doel voor ogen heeft. Je bent gewend aan hoge kwaliteitseisen en kunt een mooi evenwicht vinden tussen creativiteit en effectiviteit. Je kunt zelfstandig tijds-inschattingen maken en houdt tijdens de projecten rekening met deze planning. Je werkt zelfstandig of in teamverband.

Wat gaat de SharePoint Developer doen.


Allereerst onderhoud je het bestaande pakket SharePoint bij klanten in heel Nederland. Je gaat software ontwikkelen en backoffice systemen/processen implementeren, beheren en ondersteunen. Het kan hierbij gaan om een nieuw systeem of om verbeteringen aan de huidige systemen.

Verder onderhoud je de programmacode voor bestaande bedrijfsvoering-applicaties; dit doe je aan de hand van vragen en wensen van collega’s en klanten, service-verzoeken en storingen. Je documenteert elke doorgevoerde verandering in de applicatie programmatuur (functioneel en technisch ontwerp). Tenslotte bied je ondersteuning bij het implementeren van applicatie-aanpassingen.
Wat verwachten wij van een SharePoint Developer:

* HBO/WO opleiding of gelijkwaardig.
* Min 12 Maanden ervaing als SharePoint Developer
* Geldig rijbewijs.
Wat kan de SharePoint Developer verwachten:

* Goed salaris en uitstekende bonusregeling.
* Pensioen en Ziektekosten regeling.
* 25 vakantiedagen.
* Auto van de zaak.
* Laptop Smartphone.
* SharePoint Trainingen.
* Microsoft SharePoint 2010 projecten.

Dit is een uitstekende kans om voor een succesvolle en groeiende organisatie te werken. Bovendien wordt er een stimulerende werkomgeving geboden met oog voor je performance en persoonlijke ontwikkeling. Carrière progressie is gemakkelijk haalbaar voor de juiste kandidaat.Deze functie biedt een fantastisch salaris met uitstekende voorwaarden en bonusregelingen!

Geinteresseerde kunnen contact opnemen met Martijn kool via 0044 191 206 46 40 of martijn@oliverparks.com

Check out Best Alternative to InfoPath -> Try Now

EnjoySharePoint YouTube Channel

About Bijay Kumar

I am Bijay from Odisha, India. Currently working in my own venture TSInfo Technologies in Bangalore, India. I am Microsoft Office Servers and Services (SharePoint) MVP (5 times). I works in SharePoint 2016/2013/2010, SharePoint Online Office 365 etc. Check out My MVP Profile.. I also run popular SharePoint web site SharePointSky.com

View all posts by Bijay Kumar →